Staat u voor een verhuizing binnen naar of uit Amsterdam, en bent u op zoek naar een verhuizer die zijn afspraken nakomt, reële prijzen biedt én zowel de Engelse als de Nederlandse taal beheerst? Dan bent u bij Spoedverhuizer aan het juiste adres. Onze enthousiaste medewerkers beschikken over ervaring en leveren de kwaliteit die u van een gerenommeerd verhuisbedrijf mag verwachten.

Een verhuizing is namelijk niet zomaar iets. Het is de markering van een nieuw punt in uw leven en eventueel dat van uw gezinsleden of partner. Daar komt veel bij kijken en uit ervaring weten we dat dat gepaard kan gaan met hier en daar wat stress. Geen probleem, dat hoort erbij en is slechts tijdelijk van aard, maar toch is het erg prettig als u dan kunt vertrouwen op een verhuisservice die u de zorgen uit handen neemt.

Verhuizing in Amsterdam: waar moet u op letten

Om er zeker van te zijn dat uw verhuizing in of rond Amsterdam op rolletjes verloopt, is het verstandig om van tevoren goed uit te zoeken met wie u in zee gaat. Wij raden u bijvoorbeeld aan om geen langlopend contract af te sluiten. Ook kunt u navraag doen naar de beschikbare verhuisapparatuur en vervoersmiddelen. Zo weet u zeker dat uw waardevolle meubels, ingepakte dozen en andere inboedel zonder schade in uw nieuwe woning arriveren.

Zeker als u gaat verhuizen binnen Amsterdam is dat een must. Verhuist u van of juist naar een oud pand, dan is de kans groot dat er gebruik moet worden gemaakt van een verhuislift. De smalle trappenhuizen maken het namelijk onmogelijk om grote meubels naar binnen of buiten te vervoeren. Helemaal als u hoger gaat wonen dan de begane grond. Ook is het belangrijk om een prettig gevoel te hebben bij het verhuisbedrijf.

Goedkope verhuizing Amsterdam

Dat laatste lijkt op het oog niet zo belangrijk, maar Spoedverhuizer hecht veel waarde aan een goede band met de klant. Zo gaan wij graag al voor uw verhuizing met u in gesprek, om de voorkeuren en wensen door te nemen. Wanneer gaat u verhuizen, hoeveel spullen gaat u ongeveer verhuizen en hoe groot is de afstand tussen uw oude en nieuwe woning in of rondom Amsterdam? Met de antwoorden op deze vragen kunnen wij de verhuizing efficiënter plannen.

Ook helpt het ons bij het opstellen van een op maat gemaakte offerte, tegen een scherpe prijs. Geen verhuizing is immers hetzelfde, dus bekijkt Spoedverhuizer per situatie wat daarbij komt kijken. Voordelig voor u en voor ons, want u bent altijd verzekerd van de juiste mankracht, afstemming en vervoersmiddelen. Doordat we de logistiek nauwgezet kunnen finetunen, zal u uiteindelijk ook minder betalen.

Ook student verhuisservice

Spoedverhuizer is inzetbaar bij ieder type verhuizing, dus ook voor studenten. Ga je studeren in Amsterdam, of wissel je van kamer? Laat het ons even weten en we gaan bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard kunnen ook studenten rekenen op een goed tarief. Meer info? Mail naar info@spoedverhuizer.nl, of bel: 020-2601601.