U heeft een nieuwe woning gekocht of gehuurd in of rond Amsterdam en de Grote Verhuizing staat voor de deur. Maar opeens krijgt u het benauwd: al die spullen, hoe moeten die óóit van uw oude naar uw nieuwe woning komen? Herkent u dit, dan biedt het inhuren van een verhuisbedrijf uitkomst. De zorgen zijn weer voor morgen en u kunt met een gerust hart toeleven naar de dag dat u begint aan een nieuwe periode in uw leven.

Want dat is een verhuizing, hoe u het ook wendt of keert. U verlaat (waarschijnlijk) uw oude, vertrouwde omgeving en start opnieuw op een andere plek. Dat is helemaal niet dramatisch en vaak zelfs erg leuk, maar dat neemt niet weg dat het verruilen van een oud huis voor een nieuw huis soms gepaard kan gaan met stress. Wanneer u een beroep doet op verhuizers in of rondom Amsterdam, valt er alvast een last van uw schouders.

Bekijk onze referenties

Persoonlijke verhuizers in Amsterdam

Spoedverhuizer helpt u graag met de organisatie en uitvoering van een gestroomlijnde woningwissel. Daarbij staat een ‘goed gesprek’ altijd voorop. Voor onze verhuizers bij u aan de slag gaan, willen we eerst inventariseren wat er precies moet gebeuren en hoe u daar zelf tegenaan kijkt. Onze verhuizers snappen dat uw verhuizing maatwerk is en dat u andere eisen kunt stellen aan het vervoer van uw spullen dan een voorgaande klant.

Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste vervoers- en transportmiddelen paraat hebben. Woont u in hartje Amsterdam op 5 hoog in een oud grachtenpand, dan vergt dat een andere aanpak dan iemand die vertrekt uit een nieuwbouwwoning in Noord. Zo kan het zijn dat het gebruik van een verhuislift noodzakelijk is. Onze verhuizers bekijken uw situatie en stellen aan de hand daarvan aan op maat gemaakte, scherpe offerte op.

Een verhuislift huren in Amsterdam

U kunt de gehele verhuizing laten uitvoeren door onze verhuizers, maar ook is het mogelijk om slechts een deel uit te besteden. Pakt u graag zelf uw spullen en vindt u het sjouwen en vervoeren van uw inboedel geen probleem, maar is een verhuislift vanwege uw woonsituatie noodzakelijk? Ook daarbij kan Spoedverhuizer u van dienst zijn. Mail even (info@spoedverhuizer.nl) voor de mogelijkheden.

Welke dienst u ook afneemt, u kunt er altijd zeker van zijn dat u nergens aan vastzit. Spoedverhuizer werkt namelijk niet met langlopende contracten. Dit in tegenstelling tot veel andere verhuizers in de stad. Wij streven naar een hoge mate van flexibiliteit, betrouwbaarheid en uiteraard kwaliteit. Dat laatste komt onder meer tot uiting in onze omgang met uw spullen: met zorg en natuurlijk schadevrij op de plek van bestemming.

Neem contact op

Student verhuisservice Amsterdam

Ben je student in Amsterdam en op zoek naar betaalbare verhuizers? Bij Spoedverhuizer kun je rekenen op een scherpe offerte. Dus ga je binnenkort op kamers, of wissel je van studentenhuis en wil je meer weten? Bel ons even op 020-2601601. We horen het graag!