Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar een betrouwbare verhuizer in de regio Amsterdam? Zoek dan niet verder en kies voor Spoedverhuizer, waar betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit vooropstaan. Of u nu naar de binnenstad trekt, of juist Amsterdam verlaat om buitenaf te gaan wonen: wij zorgen ervoor dat het dik in orde komt. En u zit uiteraard nergens aan vast.

Spoedverhuizer werkt namelijk niet met langdurige contracten. Zolang u tevreden bent, kunt u altijd bij ons terugkomen, zonder verdere verplichtingen. Dit in tegenstelling tot sommige andere verhuisbedrijven, waar u gebonden bent aan vaste afspraken. Bij ons blijft u gewoon klant zolang ú dat wilt.

Bekijk onze referenties

Waarop letten bij het inhuren van een verhuizer?

Een verhuizing is een grootse gebeurtenis en heeft doorgaans veel impact op uw leven. U en/of uw familie of gezin beginnen aan een nieuwe hoofdstuk en dan kan de start maar beter goed zijn. Wanneer u besloten heeft om de hulp van een verhuizer in te roepen, is het dan ook verstandig om een aantal simpele checks te doen. Let er bijvoorbeeld op dat uw verhuizer luistert naar uw verhaal en wensen.

Ook is het handig om te weten welke vervoersmiddelen en transportmiddelen een verhuizer tot zijn beschikking heeft. Is het materiaal niet verouderd, kan er eventueel gebruik worden gemaakt van een verhuislift en hoe zorgvuldig gaat men te werk met het inpakken? Allemaal vragen waar u bij stil kunt staan voordat u besluit in zee te gaan met een verhuizer rondom Amsterdam. Daarnaast is het wel zo fijn als de communicatie vlot verloopt.

Een mensgerichte verhuizer in Amsterdam

Bij Spoedverhuizer staat de afstemming tussen ons en de klant voorop. Verhuizen is immers maatwerk en verschilt per woning en per persoon. Door vooraf goede afspraken te maken, zijn wij in staat om de verhuizing snel en efficiënt te doen. Daarbij staan persoonlijk contact en heldere afspraken uiteraard voorop. Het gaat om uw spullen en uw woning, dus is het voor ons logisch dat uw wensen altijd leidend zijn.

Ook uw inboedel wordt met zorg behandeld. Uw spullen worden goed en stevig ingepakt en vervoerd, zodat er tijdens de verhuizing geen schade ontstaat. Omdat we rekening houden met al die specifieke wensen en voorkeuren van onze klanten, werkt Spoedverhuizer niet met vaste tarieven. Aan de hand van uw specifieke situatie rondom uw oude en nieuwe woning in Amsterdam, krijgt u van ons een scherpe offerte opgestuurd.

Neem contact op

Ook voor studenten verhuisservice in Amsterdam

Spoedverhuizer biedt naast verhuizingen voor particulieren, ook hulp bij bedrijfsverhuizingen seniorverhuizingen en studentverhuizingen in en rondom Amsterdam. Met name naar dat laatste is de jaren steeds meer vraag. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten: een woonkamer, een slaapkamer en misschien een keukentje, veel groter is een gemiddelde studentenkamer niet. En het is zo gepiept!

Meer informatie? Stuur dan eens een mailtje naar info@spoedverhuizer.nl, of neem contact op met een van onze verhuisexperts via 020-2601601