Verhuizen een hoop werk? Welnee! Als u een beroep doet op de ervaren en bekwame verhuizers van Spoedverhuizer, zijn uw spullen in een mum van tijd over. U hoeft zich verder nergens om te bekommeren, want onze enthousiaste medewerkers zijn goed in wat ze doen en zorgen ervoor dat het verhuizen in of rondom Amsterdam vlotjes verloopt.

Spoedverhuizer helpt onder meer bij particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en seniorenverhuizingen, maar kan ook worden ingehuurd door studenten. Ook een verhuizing in het buitenland kan door ons worden gearrangeerd. Wilt u toch liever zelf verhuizen in of rondom Amsterdam, maar heeft u een verhuislift nodig? Ook dat is mogelijk bij Spoedverhuizer.

Bekijk onze referenties

Verhuizen in Amsterdam is een vak apart

Wanneer u voor ons kiest, bent u niet gebonden aan langlopende contracten. Het werkt namelijk heel simpel: vooraf bekijken we uw situatie en maken we een inschatting van de benodigde tijd en de kosten. Iedere verhuizing is anders en vergt weer een net iets andere aanpak. Door maatwerk te leveren, bent u altijd verzekerd van een efficiënte verhuizing. Voor u het weet, bent u gesetteld!

Uiteraard besteden we veel aandacht aan uw spullen. Deze worden zorgvuldig ingepakt,  zodat er geen schade ontstaat. Woont u in een historisch pand in de binnenstad van Amsterdam, of gaat u daar wonen? Dat kan vanwege een gebrek aan ruimte in bijvoorbeeld het trappenhuis lastig zijn, maar gelukkig hebben we eerder met dat bijltje gehakt. Hierbij komt onze ervaring in Amsterdam uitstekend van pas.

Goedkoop verhuizen in Amsterdam

Zoals we al zeiden: verhuizen is maatwerk. Ieder situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. Spoedverhuizer werkt daarom ook niet met vaste prijzen. Dat is namelijk afhankelijk van zaken als de omvang van uw inboedel, de afstand tussen uw oude en uw nieuwe woning en de tijd die benodigd is om alles netjes van plek A naar plek B te krijgen.

Dat neemt niet weg dat wij zeer scherpe tarieven hanteren voor het verhuizen van uw spullen in of rondom Amsterdam. Voor iedere verhuizing stellen wij een zeer concurrerende offerte op. U weet dus vooraf wat u betaalt en komt niet voor vervelende verrassingen te staan. Heeft u tussendoor toch nog andere wensen? Laat het onze medewerkers weten! Flexibiliteit en kwaliteit dragen we hoog in het vaandel.

Neem contact op

Student verhuisservice Amsterdam

Ga je binnenkort in Amsterdam studeren of wissel je van studentenhuis? Ook dan kun je bij Spoedverhuizer terecht. Wij zorgen ervoor dat je spullen netjes naar je nieuwe kamer worden overgebracht, zodat jij je zonder extra kopzorgen kunt richten op je studie. Of de kroeg in kunt natuurlijk…

Meer informatie? Op onze website kun je alvast een offerte aanvragen, maar eerst even bellen is misschien wel zo prettig: 020-2601601. Mailen kan naar info@spoedverhuizer.nl.