Het kopen of huren van een nieuwe woning is een heugelijk feit. U, en eventueel uw familie, staat voor een nieuwe hoofdstuk in uw leven. Dat daar echter ook het nodige bij komt kijken, wordt wel eens vergeten. Op financieel vlak, maar ook in logistiek opzicht. En als het moment van verhuizing aanstaande is, wordt die stress alleen nog maar groter. Hulp kan dan ook geen kwaad.

Spoedverhuizer neemt u graag het lastigste werk uit handen. Onze verhuisservice in en rondom Amsterdam is beschikbaar voor iedereen en verzekert u van een vlotte, soepel lopende gang van zaken rondom het betrekken van uw nieuwe woning. Wij helpen u met het pakken van uw spullen, het inladen, het vervoer en het uitladen op uw nieuwe adres. Kortom: met onze verhuisservice in Amsterdam bent u volledig ontzorgd.

Bekijk onze referenties

Een betrouwbare verhuisservice in Amsterdam

Als u besluit gebruik te maken van een verhuisservice, dan wilt u zeker weten dat u te maken heeft met een betrouwbare partij. De referenties van eerdere tevreden klanten geven u hier alvast een indicatie van. Daarnaast wilt u niet gebonden zijn aan langdurige contacten. Een verhuizing dient snel en efficiënt te gebeuren en dat is ook waar u voor betaalt. Duidelijkheid staat voorop en geen verrassingen achteraf. Spoedverhuizer garandeert u dat.

Het spreekt voor zich dat wij uw spullen met zorg behandelen. Waardevolle en/of breekbare inboedel wordt extra goed en zorgvuldig ingepakt. Indien nodig, maken wij gebruik van een verhuislift, zodat ook uw grotere meubelstukken heel en onbeschadigd op de plaats van bestemming arriveren. Een goed contact met uw verhuizers is daarbij cruciaal. Onze verhuisexperts staan voor open communicatie en heldere afspraken. Verhuizen is immers maatwerk.

Student verhuisservice in Amsterdam

Spoedverhuizer is er voor iedereen, dus uiteraard ook voor studenten. Ben je van plan om op kamers te gaan of te switchen van woning binnen Amsterdam, dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Want alhoewel je misschien nog niet over een enorme inboedel beschikt, is het toch prettig als jouw verhuizing vlekkeloos verloopt. Wij zorgen daarvoor, zodat jij kunt doen wat écht belangrijk is: genieten van je studentenleven!

Uiteraard  snappen we dat je als student (nog) niet op een berg goud zit en dat dus ook het kostenplaatje een belangrijke rol speelt. Bij ons ben je zeker van een goede offerte tegen een scherpe, studentgerichte prijs. Je kunt ervan uitgaan dat het switchen van het ene studentenhuis binnen of rond Amsterdam naar het andere door ons binnen een dag geregeld is. Vooraf bespreken we even wat er moet gebeuren en de rest laat je aan ons over.

Neem contact op

Een goedkope verhuisservice in Amsterdam

Omdat iedere verhuizing ander is en het maatwerk betreft, werkt Spoedverhuizer niet met vaste prijzen. Dat is wel zo eerlijk en voordelig voor u. Afhankelijk van onder meer uw specifieke wensen, de inboedel en de afstand stellen wij een offerte op. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijs? Bel dan even naar 020-2601601, of mail: info@spoedverhuizer.nl.