De binnenstad van Amsterdam is een lust voor het oog, met al die monumentale panden en gebouwen. Fantastisch voor wie er woont of gaat wonen, maar iets minder handig tijdens het verhuizen. Nauwe traphuizen, kleine raampjes en dus weinig ruimte om goed te manoeuvreren met de meubelen. Een verhuislift biedt dan ook uitkomst voor wie gaat verhuizen in de binnenstad, of er juist naartoe trekt.

Als u binnen of naar Amsterdam gaat verhuizen, kan het inschakelen van een professionele verhuisservice u heel wat kopzorgen schelen. De logistiek wordt goed geregeld, u bent verzekerd van de juiste vervoersmiddelen en verhuismaterialen én u hoeft zelf het zware werk niet te doen. De verhuizers van Spoedverhuizers nemen u de zorg uit handen, zodat u alvast bezig kunt met zaken als de decoratie van uw nieuwe woning.

Bekijk onze referenties

Een verhuislift huren in Amsterdam

U kunt ervoor kiezen om de gehele verhuizing aan ons over te laten, maar u kunt ook een beroep op ons doen als u enkel een verhuislift nodig heeft. Deze wordt voor uw nieuwe en/of oude woning geïnstalleerd, zodat u uw spullen zorgeloos kunt verplaatsen. Indien nodig, kunnen de professionele verhuizers van Spoedverhuizer.nl u ook helpen met het inladen van uw inboedel.

Let er wel even op dat u van tevoren uw eigen situatie checkt. Voor het neerzetten van een verhuislift binnen Amsterdam kan het namelijk noodzakelijk zijn dat u een vergunning aanvraagt. Dit is eenvoudig te regelen via de website van de gemeente. Gaat het om een kleine verhuizing, dan is het in sommige gevallen genoeg om enkel melding te maken van uw plannen. U hoeft de gemeente overigens alleen in te lichten als u gebruik wilt maken van een openbare straat, stoep of parkeervak.

Een verhuislift in Amsterdam met spoed

Mocht u op het allerlaatste moment besluiten dat u tijdens uw verhuizing gebruik wilt maken van een verhuislift, dan kunt u ook bij ons terecht. Indien er liften beschikbaar zijn, kunt u deze huren. De kosten daarvoor verschillen overigens per situatie. Deze hangen onder meer af van de duur van uw de verhuizing. Hiervoor kunt u op onze website een offerte op maat aanvragen.

Wilt u toch liever de gehele verhuizing door ons laten regelen, dan kunt u eveneens een offerte aanvragen. Wij gaan dan graag eerst een persoonlijk gesprek aan om uw wensen en plannen met betrekking tot de verhuizing door te nemen. Verhuizen is maatwerk en geen twee verhuizingen zijn daarom hetzelfde. Aan de hand daarvan ontvangt u van ons een voorstel. Uiteraard tegen een reële en eerlijke prijs.

Neem contact op

Een verhuislift huren in Amsterdam begint hier!

Voor meer informatie over het huren van een verhuislift in of rondom Amsterdam, of over onze andere verhuisservices, kunt u altijd even telefonisch contact opnemen. Daarvoor belt u naar 020-2601601. Mailen mag ook: info@spoedverhuizer.nl.