U heeft een nieuwe woning en de dag van de grote verhuizing is aanstaande. Beschikt u over een kleine inboedel, dan is het mogelijk om zelf uw spullen over te huizen, maar dat is meestal niet het geval. Wanneer u veel meubels en dozen naar een nieuwe locatie moet overbrengen, is het dan ook verstandig om gebruik te maken van de expertise van een gerenommeerd verhuisbedrijf in of rondom Amsterdam.

Waar u in dat geval naar moet kijken, is dat het verhuisbedrijf over ervaren verhuizers beschikt en dat u niet vastzit aan langdurige contracten. In het meest ideale geval bent u binnen één dag klaar met het overhuizen van uw spullen. Sommige verhuizers stellen echter op voorhand een verhuistermijn op en rekenen daar ook de kosten voor. Zelfs als u sneller dan verwacht klaar bent. Spoedverhuizer.nl doet daar echter niet aan mee. Verhuizing klaar, is klus afgerond.

Bekijk onze referenties

Een prettig verhuisbedrijf in Amsterdam

Om volledig zorgenvrij te zijn tijdens uw verhuizing gaan wij altijd eerst het gesprek met u aan. Daarin nemen we uw situatie door en bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een vlotte verhuizing. Spoedverhuizer levert namelijk alleen maar maatwerk en hecht er veel waarde aan dat op voorhand alle details zijn doorgesproken. Uit ervaring weten we namelijk dat het vervelend is om op de dag zelf voor verrassingen te komen te staan.

Als voornaam verhuisbedrijf in Amsterdam beschikken wij over de juiste vervoersmiddelen om uw spullen snel van plek A naar plek B te transporteren. Uiteraard nemen we daarbij voorzichtigheid in acht, zodat uw spullen de verhuizing schadevrij overleven. Onze ervaren en enthousiaste verhuizers zijn bovendien zowel de Nederlandse als de Engelse taal machtig, mocht dat van pas komen. Ook over de communicatie hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Neem contact op

Kosten van Verhuisbedrijf in Amsterdam

Uiteraard wilt u graag op voorhand weten wat de kosten zijn voor het inhuren van een verhuisbedrijf in Amsterdam. Spoedverhuizer werkt niet met vaste tarieven, omdat iedere verhuizing nu eenmaal anders is. De prijs voor een verhuizing is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de afstand tussen twee locaties in of rondom Amsterdam, het aantal spullen dat moet worden verhuisd en de daarvoor benodigde vervoersmiddelen. Niet meer dan logisch dus.

Uiteraard kunt u  bij Spoedverhuizer.nl altijd vertrouwen op een reële, goede prijs. Laat ons weten wat er moet gebeuren en wat uw specifieke wensen zijn bij het overbrengen van uw spullen. Aan de hand daarvan stellen wij dan een offerte op. Die kunt u online aanvragen, maar eerst even persoonlijk contact is wel zo prettig. Bel daarvoor naar 020-260160. Mailen mag natuurlijk ook: info@spoedverhuizer.nl.