Koeriersdiensten

Als u een aanbesteding of iets dergelijks heeft dat snel geleverd dient te worden, dan is het mogelijk om van de koeriersdienst gebruik te maken. U maakt gebruik van de koeriersdienst als uw zending zo spoedig en efficiënt mogelijk verzonden moet worden. Vraag naar onze voorwaarden.

Delivery man giving a parcel to a clientU wilt uw goederen netjes en binnen de door u gestelde termijn op de gewenste plek hebben. Daarnaast wilt u gewoonweg prima service en een uitnodigende prijs-kwaliteitsverhouding. Oftewel: u wenst goed resultaat. Onze kernwaarden zijn de rode draad door alle diensten die wij verlenen. Ook voor de koeriers van Spoedverhuizer geldt: “werk vlot, zorgvuldig en met een persoonlijke aanpak vanuit de wensen van de klant”.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor meerdere en/of systematisch geplande klussen? Of zoekt u een een firma voor een opdracht met een grote omvang? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Al uw plannen en wat u daarbij van ons verwacht, nemen wij in het begin van het gesprek door. Daarna kunt u verwachten dat wij komen met een uitgestippeld welgemeend advies.

Voor kleine eenvoudige tot aan complexe megaklussen, welk transportproject u ook in gedachten heeft, wij vertellen u met alle plezier wat onze kernwaarden voor u kunnen betekenen. Neemt u daarvoor eerst contact op door ons te bellen of te mailen. Voor onze gegevens verwijzen wij u van harte door naar onze contactpagina.