Men working for a moving services company unloading a sofa from a truckUw kostbare nieuw aangeschafte meubelen van een woonboulevard zoals Ikea veilig naar huis? Bij Spoedverhuizer garanderen wij een vlot en professioneel transport. Ook uw aankopen bij andere meubelzaken maar ook tweedehands aankopen via bijvoorbeeld Marktplaats vervoeren wij graag.

Tijdens verhuizingen is het belangrijk dat uw meubelen zorgvuldig en snel verplaatst kunnen worden. Bij Spoedverhuizer beschikken we over de juiste vervoersmiddelen om dit te doen voor onze klanten. U kunt van ons verwachten dat we zorgvuldig uw verhuizing uitvoeren. Vraag even naar onze voorwaarden.

Uw meubels onbeschadigd “just in time” op de plaats van bestemming krijgen, dat is het doel. Ook willen wij u kunnen verzekeren van sympathieke verhuizers die plezierig zijn in de omgang en waarbij u gemakkelijk uw opmerkingen kwijt kunt. Door de kennis en kunde van onze verhuizers en door het enthousiasme waarmee zij voor u willen werken, zijn dit realistische doelstellingen.

In een persoonlijk gesprek nemen wij graag met u door wat de mogelijkheden zijn, zodat maatwerk geleverd kan worden én alle ins en outs voor u helder worden.