Verhuizen is een grote klus, zeker als u op leeftijd bent. Wij geven u graag een aantal tips zodat uw verhuizing zo efficiënt mogelijk kan verlopen.

1. Stel een verhuisplan op

In een verhuisplan staan alle taken die moeten gebeuren. Zet bij elke taak wanneer het moet gebeuren en wie het gaat doen. Neem het inpakken en uitpakken van uw spullen ook mee in dit plan. Kunt u dit bijvoorbeeld allemaal zelf? Of misschien kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken van familieleden en vrienden. Het is ook mogelijk dat een verhuisbedrijf uw spullen inpakt.

Weet u niet zo goed wat er allemaal komt kijken bij een verhuizen? Bekijk dan onze verhuischecklist. Hier staan belangrijke punten om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

2. Verhuizen naar een kleinere seniorenwoning?

In de meeste gevallen gaan senioren kleiner wonen: ze gaan van een huis naar een appartement of naar een serviceflat of bejaardentehuis. De ruimte in de nieuwe woning is in deze gevallen een stuk kleiner. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden welke meubels en spullen niet mee verhuisd zullen worden. Het is slim om voorafgaand aan de verhuizing een lijst te maken met spullen die verkocht of weggegooid kunnen worden.

3. Genoeg hulp voor, tijdens en na uw verhuizing

Zorg dat u voldoende mensen vraagt om u te helpen tijdens uw verhuizing. Vindt u dit lastig of voelt u zich bezwaard om mensen te vragen? Dan kunt u ook een verhuisbedrijf inschakelen om u te helpen met verhuizen. Er zijn veel verhuisbedrijven die een speciale senioren service bieden.

 

Spoedverhuizer wenst u een zorgeloze verhuizing toe en veel woonplezier in uw nieuwe woning! Mocht u hulp in willen schakelen voor de verhuizing, dan staan wij natuurlijk voor u klaar! Neem contact op met ons via 020-2159572 of stuur een e-mail naar info@spoedverhuizer.nl

CategoryBlog
Schoonpand.nl